Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (2.84 secunde)
Nu cred ca il avantajeaza sa faca vreun tip de anunt acum pentru ca nu a facut mare treaba la Bucuresti.
Elena Udrea mai argumenteaza ca este in interesul lui Oprescu sa-si anunte mai tarziu candidatura pentru Cotroceni, deoarece un anunt prematur ar atrage atentia opiniei publice asupra prestatiei sale ca Primar General, iar acest fapt nu i-ar fi favorabil.
Comisia urmeaza sa verifice legalitatea alegerii procesului de negociere cu o singura firma, fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, organizat de ministerul condus de Nicolae Nemirschi (foto).
Mai mult, va anunt in exclusivitate ca domnul Catalin Tolontan este pornit impotriva mea pentru ca PSD i-au promis postul de secretar de stat in cadrul MTS", a acuzat Monica Iacob Ridzi.
Daca nu le cumpara, atunci se va publica un anunt de vanzare pana cand se va gasi un cumparator", au declarat sursele.
"Dupa ce am decis ca sunt suficient de motivat si ca pot si vreau sa fiu presedintele acestei organizatii, am hotarat sa vin astazi in fata voastra si sa-mi anunt candidatura la functia de presedinte al organizatiei municipale", a declarat ieri Sorin Andrei, la Cap Aurora, in fata tinerilor liberali care si-au ales, la randul lor, noua conducere.
"Eu va anunt public ca renunt la toata indemnizatia", a spus consilierul Teodor Radu, colegul sau de proiect afirmand ca va ridica doar 70% dintre sumele care i se vor cuveni.
"Cand voi decide, o sa ies si o sa anunt. Voi anunta acest lucru in saptamani, pentru ca mai sunt proceduri de trecut si mai sunt multe lucruri de luat in calcul", a spus Oprescu.
Il anunt totusi pe domnul Blaga ca UDMR este o formatiune foarte pragmatica si extrem de liber-schimbista", a declarat deputatul Grama, care considera ca principalul deziderat al UDMR este "cu orice pret la guvernare".
Sorin Oprescu a declarat in fata calarasenilor ca se simte pregatit sa intre in lupta si a precizat ca mai este putin timp pana cand va anunta decizia finala privind intrarea in cursa prezidentiala.
Eu nu ma asteptam sa imi anunt candidatura la Sannicolau Mare, dar ma bucur ca am facut acest lucru in mijlocul unor oameni ca dvs.
Pe site-ul www.sorinoprescu.ro este afisat un mesaj care indica faptul ca primarul general al Capitalei va face "un anunt important" luni la ora 16.00.
Al doilea anunt pe care voiam sa-l fac este legat de vastele miscari sociale care debuteaza astazi.
De regula, un anunt al sau aduce prejudicii altora. Oamenii pot spune ca PNL pune piciorul in prag si nu face un compromis cu Traian Basescu.
Cu toate acestea, un anunt final privind aceste rezultate va fi facut dupa primirea ultimului proces verbal din teritoriu. Urmatorul clasat este liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu 5,56%, urmat de Kelemen Hunor (UDMR) cu 3,83%.
"Perspective ideologice pentru stanga romaneasca" Vreau sa va mai anunt ca am propus Institutului de studii social-democrate "Ovidiu Sincai", institut pe care l-am initiat in urma cu aproape zece ani - caruia i-am dat numele unuia dintre cei mai interesanti ideologi ai stangii romanesti si care mi-a fost un foarte apropiat colaborator-, sa organizeze o dezbatere pe aceste teme.
O sa anunt in perioada urmatoare intentiile mele", a afirmat Cozmanca. Octav Cozmanca isi propune ca ANSD sa atraga si nehotaratii din zona politica.
In cazul podului de la Sarsca, CJ Dolj a publicat pe 8 februarie un anunt de atribuire a unui contract pentru lucrari suplimentare in valoare de 310.425 de lei fara TVA.
Constantinescu a anuntat ca Mazare are un gand serios "acela de a candida la presedintia partidului", iar el a venit la CExN ca sa depuna dosarul cu candidatura, primarului Constantei. Al doilea anunt a fost facut de Ion Iliescu.
Apoi Mitrea a facut un anunt asteptat: "Cred ca trebuie sa gasim solutia pentru ca partidul nostru sa mearga mai departe.
google-analytics.com